ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

عصبانیت سران اروپایی از نتیجه همه‌پرسی دونباس

عصبانیت سران اروپایی از نتیجه همه‌پرسی دونباس برخی از سران ارشد اروپایی در اظهاراتی که حاکی از عصبانیت آنها از تمایل ساکنان شرق اوکراین برای الحاق به روسیه است، نتایج همه‌پرسی در مناطق دونباس را رد کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، اعلام نتایج همه‌پرسی در مناطق شرقی اوکراین و درخواست ساکنان مناطق دونباس برای پیوستن به فدراسیون روسیه با واکنش عصبی و مخالفت سران اروپایی همراه شد.

 

«چارلز میشل» رئیس شورای اروپا امروز (چهارشنبه) با زیر پا گذاشتن حق تعیین سرنوشت برای مردم دونباس، گفت: «نتایج همه پرسی روسیه در اوکراین را به رسمیت نمی‌شناسیم زیرا این همه پرسی دروغ و تقلبی است».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، میشل درباره تحریم واردات گاز از روسیه نیز ادعا کرد: «تلاش‌های ما برای تنوع بخشیدن به منابع انرژی به دور از گاز روسیه ادامه خواهد داشت. کسانی که مسئول خرابکاری در خط لوله نورد استریم هستند را پاسخگو می‌کنیم و تاوان اعمال خود را خواهند پرداخت».

 

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا - که به گفته مقامات روسی، چند مدتی است خط دیپلماتیک و بی‌طرفانه‌ای که باید داشته باشد را کنار گذاشته - نیز اظهار داشت: «اتحادیه اروپا اجرای غیرقانونی همه پرسی روسیه [در شرق اوکراین] و نتایج جعلی آن را محکوم می‌کند».

 

بورل همچنین مدعی شد: «نتایج همه پرسی روسیه علاوه بر نقض سیستماتیک حقوق بشر، نقض مجدد حاکمیت اوکراین است. ما بسیار نگران آسیب رسیدن به خطوط نورد استریم هستیم و این حوادث تصادفی نیست»./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار